Tjäna pengar på att testa spel

Om du precis som jag tycker det är kul att spela spel så är detta en bra chans att tjäna lite extra pengar samtidigt som du kan få ta del av nya spel som inte nått marknaden ännu.

Det du kommer att göra är att spela spel på begäran, spelutvecklarna vänder sig till playtestcloud.com för att hitta spelare som lämnar synpunkter på deras spel. Kanske är det för buggigt, laggigt, tråkigt eller fel färgval på objekten, här är det din röst som räknas och du som är med och påverkar.

Du kommer att spela spelen genom playtestcloud.com samtidigt som din röst spelas in (yes, du kommer vara tvungen att lämna din åsikter på engelska. Det gör inget om den är lite knackig sålänge det går att förstå vad du säger)

Hur ofta och hur länge är upp till spelutvecklaren, ibland spelar du 15 minuter och ibland är uppgiften att spela 1 timme på morgonen och en till timme på kvällen i flera dagar.
Det sista ovanstående exemplet skulle klassas som ett långt projekt medans ett litet projekt skulle kunna vara att spela 15 minuter för att sedan svara på frågor i ett dokument.

tjäna pengar som speltestare

Detta är inget heltidsjobb utan ett roligare sätt att tjäna lite pengar på sidan. I genomsnitt kommer alla playtesters att få en ny playtestinbjudan varannan vecka.

Android telefon/surfplatta med Android5 Lollipo eller bättre.
Iphone 5 eller bättre med iOS 5 eller bättre.

Betalningen för varje speltest kan variera beroende på vilka uppgifter som krävs under speltesterna och längden på själva speltestet. Men Playtestcloud kommer alltid att meddela dig hur mycket betalningen är i e-postmeddelandet de skickar dig när det är dags att testa. Generellt kommer en 15 minuters speltest och undersökning att betala ca 80kr, men om du någonsin är osäker, vänligen kolla in inbjudnings-e-postmeddelandet för speltestet. Alla betalningar sker via PayPal.