Vad är TipTapp?

 

Precis som den klassiska Phoneix fågeln graciöst uppstår ur askan så har appen TipTapp uppstått i den nya gigekonomin och har nu vuxit till sig till en riktig gigant på den svenska marknaden.

Den här metoden kommer skilja sig lite från de övriga, du kommer hitta din inkomstkälla via appen, men arbetet kommer i allra högsta grad att vara fysiskt, dock möjligt helt utan tidigare erfarenheter, de gillar vi!

TipTapp är en app som används av både köpare och säljare av tjänster, främst frakt till och från sina bostäder, men också från hem till soptipp eller som en donationsplats där föremål kan få ett nytt liv istället för att kastas.  En taxi och återvinnings-app för föremål menar vissa.

 

Hur fungerar det?

Du behöver först och främst ladda ned och registrera dig i  appen TipTapp. 

 

Sedan fungerar det så att säljarna själva listar föremål de vill ha skickade, hämtade eller bara flyttade.
Det kan röra sig om bortforsling av byggmaterial som skall till soptippen, det kan vara en ny soffa som skall hämtas och köras från IKEA, det kan också vara en spegel som skall köras mellan två hem, det varierar helt enkelt.

Säljaren listar tjänsten och arvodet som går ut i samband med det, tekniskt sett kan då någon annonsera att flytta ett piano över hela Sverige för 2kr. Det är därför viktigt att tänka till innan man tar sig ann olika jobb, är det värt mödan när bensin och tid läggs in i kalkylen? Med det sagt så finns det allt som oftast gott om jobb för den som vill tjäna pengar.

År 2020 kammade även TipTapp hem ”Bästa delningstjänst” i IDGs tävling ”Topp100 2020: Sveriges 100 bästa sajter och nättjänster”.
Att de är en seriös aktör som dessutom är något lukrativt, miljövänligt och trendigt på spåren finns det ingen tvekan om.

TipTapp samarbetar idag med b.la Svensk fastighetsförmedling, Husman Hagberg, Länsförsäkringar, Fastighetsbyrån MM.

Bra saker att känna till innan du börjar

  1.  Är föremålen försäkrade under frakten?
    – Nope, det finns microförsäkringar som beställaren kan köpa till jobbet, används ingen sådan är det upp till både den som beställt och utfört jobbet att komma fram till hur en skada skall lösas.
  2. Deklaration & Skatt
    -TipTapp är en marknadsplats, inte en arbetsgivare. Därför är det upp till var och en att deklarera sina inkomster från TipTapp.
  3. Använd koden ”XAnQ” för att få 50kr direkt
    Kopiera koden ovan genom att starta appen > Tryck på ”konto” längst ned till höger > Tryck sedan på ”Lös in kampanjkod” > Klista in kod

Tiptapp kod 50kr