Honeygain Recension 2021

Tjäna pengar på ditt internet

Upplysning: Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar, vilket innebär att jag får en provision om du bestämmer dig för att göra ett köp eller registrera dig via mina länkar utan någon kostnad för dig. Letar du efter onlineverktyg som kan hjälpa dig att skapa en passiv inkomstkälla utan att göra mycket? Honeygain är ett sådant alternativ. Läs mer om vår djupgående Honeygain-recension.

Vad är Honeygain?


Honeygain är den ultimata plattformen för människor som letar efter passiva inkomster.

Allvarligt, det blir inte mer passivt än detta. Appen använder din internetanslutning för att samla in data och tillgodose deras kunders förfrågor om att köpa bandbredd.

Det är främst en app som du kan ladda ner på din Android- eller iOS-smartphone eller din dator. När du har installerat appen börjar den använda ditt internet, förutsatt att du har ledig bandbredd (du kommer inte ens märka av den) I sin tur används nätverket av Honeygain-partnerföretag för marknadsundersökningar och datainsamling.

Kom ihåg att när vi säger data menar vi inte att appen spionerar på dig.

Appen spårar inte ditt surfbeteende eller marknadsundersökningsvanor, till skillnad från andra appar. Den använder din internetanslutning för att göra relevanta webbsökningar för sina kunder och förse dem med den information de behöver.

Deras kunder inkluderar företag som kräver sökmotoroptimeringsundersökningar för sina företag och prisjämförelsetjänster som hjälper användare att få det bästa priset för en produkt.

Förvirrad? Läs vidare för att få ytterligare inblick i hur appen fungerar.

Hur fungerar Honeygain?


Vad vi älskar med Honeygain är att de är helt klara om hur deras webbplats fungerar. De ger oss alla detaljerna på sin officiella hemsida. De hyr ut din lediga bandbredd till sina samarbetspartners.
Dessa företag använder denna information för Crowdsourcing-information, planering av SEO-strategier och härledande varumärkeskampanjer. Det är helt enkelt en vinn-vinn-situation.

Användare får betalt för sin överskottsdata och företagen utför sina dagliga onlineuppgifter effektivt.

Honeygain fungerar som en medlare som hjälper användarna att tjäna pengar från dessa företag genom att ta ut lite provision för sig själva.

Hur registrerar man sig för Honeygain?


Honeygain struntar helt vart du befinner dig. Oavsett var du bor i världen, om du har en stadig internetanslutning av hög kvalitet, kan de arbeta med dig.

Deras inloggnings- och registreringsprocess är lätt. Allt du behöver göra är att fylla i ett registreringsformulär och bekräfta ditt konto.

Därefter får du ett e-postmeddelande som bekräftar ditt nya Honeygain-konto.

Förutom det har de behörighetsvillkor. Du bör vara minst 18 år och du bör ha ett PayPal-konto.

De gör alla sina utbetalningar via PayPal.

Hur du får betalt av Honeygain


Lägsta utbetalningsgräns är 20 USD. När du har tjänat så mycket kan du ta ut dina pengar direkt.

Viktigast, hur mycket du får betalt beror på hur mycket megabyte (MB) du delar på plattformen. Varje MB ger dig några poäng på appen.

Till exempel tjänar du kredit när du har delat minst 10 MB från din internetanslutning. På så sätt kan du tjäna cirka 10-20kr genom att dela 10 GB.

Beroende på bandbreddsanslutningens kvalitet och hastighet kommer appen att använda varierande mängder MB per dag. Vi i Sverige har överlag väldigt bra internetkapacitet och kan räkna med tjäna mer än genomsnittet.
Du behöver dock inte oroa dig för att appen använder all din bandbredd. Det använder bara 10% av din bandbredd enligt din nätverkskapacitet.

Dessutom tar appen ut vissa serviceavgifter som dras av från ditt utbetalningsbelopp. Avgiftsbeloppet varierar beroende på ditt ursprungsland. Om du bor i USA kommer plattformen att ta ut 2% av dina intäkter.

Med tanke på allt detta är det säkert att säga att du kommer att bli besviken över din första utbetalning om du förväntar dig att tjäna en förmögenhet.

Men med tanke på att du inte behöver göra mycket förutom att registrera dig och köra appen på din enhet, är pengarna bra.


Även om det låter för bra för att vara sant, erbjuder Honeygain en installationsbonus för sina användare, precis som många andra liknande appar. Det betyder att du kan tjäna pengar så snart du laddar ner appen till din enhet.

Vad vi älskar med appen är att den är kompatibel med alla typer av enheter. Du kan installera den på Windows, Mac om du använder en dator. Förutom det kan du också ladda ner den på din Android- eller iOS-smartphone.

En annan viktig aspekt är att du kan installera Honeygain på flera enheter. Ju fler enheter du registrerar dig från, desto mer intäkter kommer du att generera.

Det är dock inte många som kan komma åt sex enheter samtidigt.

Som vi nämnde behöver du inte oroa dig för att Honeygain tränger in på din enhetsdata. Du måste ange nödvändig information när du registrerar dig, till exempel din e-post, PayPal-kontouppgifter och din enhetsinformation.

Appen ber dig inte att ge ut annan känslig information som kreditkortsuppgifter, adress eller personnummer, vilket gör det allt ganska anonymt i sammanhanget.

Rekrytera Vänner


Förutom installationsbonusen kan du tjäna mer pengar om du får andra att installera Honeygain. De erbjuder ett fantastiskt rekryteringsprogram som är tillgängligt för alla medlemmar.

När du har laddat ner appen kan du bjuda in andra att installera den. Du får din inbjudningslänk för att dela på alla dina sociala medieplattformar som Facebook, Twitter eller Instagram. Du kan även maila det direkt via appen.

Varje gång någon laddar ner appen med din rekryteringslänk får du lite provision för det och de får i sin tur 50kr adderat på sitt konto.

Honeygain kommer att ge dig 10% av deras dagliga intäkter. Även om det inte är så mycket, men om du tänker på en genomsnittlig person som bara tjänar runt 10-20 kr varje dag, är det fortfarande bättre än ingenting.

Dessa intäkter hjälper dig också att nå betalningsgränsen snabbare än vad din bandbreddsanslutning tillåter. Vilket betyder, tidiga utbetalningar för dig.